Çalışan kesimin uğrak noktası ve en hızlı, leziz kahvaltıcısı "Konak Fırın"

acik bufe kahvalti mekanlari, avrupa yakasi kahvalti mekanlari, istanbul kahvalti mekanlari      Konak fırın yaklaşık 4-5 yıldır hızlı kahvaltılarım için uğradığım orta seviyede bir kahvaltı sarayı diyebilirim. Burayı kahvaltı sarayı olarak adlandırıyorum çünkü açık büfe kahvaltısı ve kahvaltılık poğaça, kek, kurabiye çeşitleriyle onlarca çeşit sunuyorlar müşterilerine.
     Önceleri yolumun üzeri olduğundan, bunun yanı sıra hesaplı oluşundan ve sandviçlerini leziz açık büfelerinden dilediğimce yaptırabildiğim için uğradığım bir mekandı. Daha sonrasında ise yolumun üzeri olmasa bile kahvaltı için uğramak istediğim bir mekan haline geldi Konak Fırın. Açık büfelerinde peynir,zeytin çeşitleri, kızartmalar, haşlanmış ürünler, bal, kaymak ve reçel türevleri, fındık, fıstığından tutun da daha fazlasını bulunuyor. Bunları dilerseniz leziz sandviç ekmeklerine dilerseniz de kahvaltı tabağınıza alabiliyorsunuz. Gözünüzde otel restoranları gibi lüks bir mekan canlandırmayın aksine burası sokak arası lezzet mekanları gibi ufak ama kahvaltı konusunda gayet başarılılar. Malzeme kaliteleri çok yüksek düzeyde değil ama uygun fiyata kahvaltı için çok da kötü değiller. Benim sipesyalim sandviç arasında krem peynir, zeytin ezmesi, kaymak, kaşar peyniri, çeçil peyniri, klasik beyaz peynir, yumurta sarısı, salatalık, kıvırcık, maydonoz ve kızarmış patlıcan ile biber... kardeşim ne pis boğaz adamsın dediğinizi duyuyor gibiyim. :) Ama güne güzel başlamak ve zinde kalmak ayrıca gerekli tüm vitaminleri almak için bu karışım bana tam anlamıyla mükemmel geliyor. Lezzeti de bir o kadar şahane oluyor haliyle. Fiyatları ise bunca malzemeye rağmen 5-6 liracık. Yanında güzel bir de çay aldınız mı kahvaltı görevini başarıyla tamamlamış oluyorsunuz.
   



acik bufe kahvalti mekanlari, avrupa yakasi kahvalti mekanlari, istanbul kahvalti mekanlariAçık büfe kahvaltısı ve sandviçleri ile birlikte galetaları, börekleri, ıslak kekleri, kurabiyeleri her gün taze fırından yeni çıkartarak sattıkları için her defasında taze ürün satın almak beni memnun ediyor. Diğer müşterilerini de memnun ediyor olacak ki yeri geliyor bazen yer bulamıyorsunuz ve açık büfeden sandviç yaptırmak için sıraya bile girmeniz gerekebiliyor.  Yolunuz Şirinevler taraflarına düşerse ihtiyacınız da kahvaltılık bir şeyler ise Konak Fırın' da mutlaka size hitap eden bir şeyler bulacaksınız diye düşünüyorum.







Konak Fırın Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato










Adres : Şirinevler Mahallesi,
             Mahmutbey Caddesi,             Tel: 0212 4510125             No: 16/A 
             Bahçelievler / İST.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder