Sakarya Bungalov - (Dağ Evim Sakarya), Piramit Ev

Sakarya Bungalov - (Dağ Evim Sakarya), Piramit Ev 

   

Sakarya'nın Geyve ilçesinde doğa ile iç içe, köy hayatı doyasıya yaşayabileceğiniz harika bir dağ evi; Sakarya Dağ Evim bu sefer ki keşfimiz. Bu hissi doruklarına kadar yaşamak için burada sobanıza atacağınız odununuzu bile siz kırabilirsiniz söyleyelim.


Piramit Evim 1, yeiçkeşfet, piramit ev 1






İnternette İstanbul'a yakın kaçamak ya da tatil yerleri aradığınızda sürekli karşınıza çıkan  Kırklareli, Edirne, Ağva önerilerinden bıkmış olabileceğinizi düşünüyoruz. Keza biz öyleyiz. İşte size yeni bir rota. İstanbul'dan yaklaşık 2, 2,5 saat uzaklıkta,köy  hayatını doruklarına kadar yaşayabileceğiniz, doğa ile iç içe, hatta geceleri etrafınızda birkaç köy evi ışığı ve yıldızlardan başka bir şey göremeyeceğiniz muazzam bir kaçamak yeri; Dağ Evim Sakarya Bungalov & Piramit Ev.


dağ evim Sakarya, piramit Evim 2, yeiçkeşfet


Sakarya Dağ evim, yeiçkeşfet, dağ evi, sakarya

    @bizevdeyokuz



Sakarya Geyve'de bulunan Dağ Evim Sakarya, bir adet dağ evi, bir adet tek katlı Piramit Evim 1, bir adet 2 katlı Piramit Evim 2'den hatta bunu ilk defa bizden duyacağınız yakın zamanda açılacak 1 Engelsiz Yaşam Piramit Evim'den oluşuyor. Yani toplamda birbirinden bağımsız 4 tane dağ evi var. Burada yaz kış sezonu pek yok gibi. Hafta arası günlerde bile yer bulmakta biraz zorlandık. Konaklamamızı tek müsaitlik olan Piramit Evim 1' de yaptık. Fotoğraflarını hemen altta göreceksiniz.



Dağ evim Sakarya, yeiçkeşfet, piramit ev 1, piramit Evim 1


Buradaki konaklama tecrübelerimizi anlatmadan önce Sakarya Dağ Evime ulaşımımızı şahsi aracımızla yaptığımızı belirtelim. Toplu taşıma, otobüs, dolmuş vs. ile ulaşım belli bir noktaya kadar vardır elbet ama konakladığımız bu yere kadar muhtemelen toplu bir ulaşım yok. O yüzden bir ulaşım aracı edinmeniz şart. En geç köy yoluna girmeden yaklaşık 20 dakika öncesinde Doğançay köyü çevresinde bulunan merkezden yiyecek, içecek gibi zorunlu ihtiyaçlarınızı mutlaka karşılayın. Bu yiyeceklere sobanın üzerinde kızartmak için kestane de ekleyin. Biz eklemedik pişman olduk :)


Dağ evim Sakarya, Sakarya konaklama, yeiçkeşfet, piramit ev 1, piramit Evim 1



Adeta doğanın unutulmuş bir bölgesinde sessizlik ve huzurla kaplı bu tesiste 1 gece de olsa oldukça keyif verici bir deneyim yaşadık. Üçgen şeklinde minik bir piramit ev, ortasında sürekli yanan bir odun sobası, karşısında yeşillik ve dağ manzarasıyla ailecek sıcacık bir gün - gece geçirdik. 



Dağ evim Sakarya, yeiçkeşfet, gezginler, seyahat blogları, piramit Evim 1, piramit ev 1



Evler beklentimizin baya üstünde temiz ve bakımlı.  Siz merak etmeden biz söyleyelim; evet evet elektrik var korkmayın. Ev içerisinde mini bir buzdolabı, ocak, tabak-çanak, gayet iyi bir tuvalet ve duşakabin, sıcak su, piknik tipi semaver, 2 kanepe, 1 yatak hatta en çok sevindiğimiz şey; mini bir bulaşık makinesi bile var. Hamak ve salıncak da cabası. 1 gece kaldık ama mangal üzerinde et, sucuk keyfinden tutun, soba üzerinde ekmek kızartıp tereyağı sürüp yememiz mi dersiniz yine soba üzerinde demlenmiş çayımıza kadar hiçbirinden mahrum kalmadık. Özellikle sabah doğan günü sıcak soba başındayken sobadan gelen çıtırtılar eşliğinde izlemek oldukça keyifli.  Ailemizin yeni üyesi Barkın 6.5 aylık olduğu için burada kalmak gözümüzü korkutmadı değil ama hiç de korktuğumuz gibi olmadı şükür. Barkın da bizimle birlikte oldukça keyif aldı. Bebekli aileler de sobayı sürekli yaktığı sürece oldukça keyifle kalabiliyor demek ki burada.



dağ evim Sakarya, yeiçkeşfet, piramit ev , piramit Evim 1, gezginler, seyahat blogları, gezi blogları, yeiçkeşfet


Dağ evim Sakarya, piramit Evim 1, piramit ev 1, yeiçkeşfet, seyahat, Sakarya gezi



Sakarya Dağ Evim fiyat bilgisi ve rezervasyon için yetkilisi Kerim Çalış bey ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Kendisi ulaşım, konaklama gibi bir çok sorularınızı daha siz sormadan cevaplıyor. Konum bilgisini de sizlere yolluyor. Bir yere kadar konumla gidiyorsunuz sonrasında sizi telefonla kendisi yönlendiriyor. Yazımızı bitirirken böyle güzel bir tesis için ve bize göstermiş olduğu ilgi için buradan teşekkür edelim. Sakarya Dağ Evim ile iletişime geçebilmeniz için iletişim bilgilerini aşağıya bırakıyoruz.

Yorumlarınız bizim için değerli. Burası hakkında ne düşünüyorsunuz?


Sakarya Dağ Evim
Kerim Çalış
0530 978 54 37
instagram.com/dagevimsakarya


3 yorum: