En iyi Otel Arama Siteleri



Bir çoğumuzun biliyor olabiliriz ama dikkate alınacak çoğunlukta bir kitlenin hala seyahatlerinde konaklayacakları otel bulma konusunda sıkıntılar yaşadığına hem bizzat şahit oluyor hem de çevremizden duyuyorduk. Oturup bu konuyu ele alalım ve bir yazı yazalım istedik. Siz biricik takipçilerimiz için en iyi otel bulma sitelerini listeledik.


otel bulma siteleri - seyahat önerileri



otel arama siteleri - booking.com - seyahat önerileri



En popüler otel arama sitesi olduğu için Booking.com 'u listenin başına koymaktan kendimizi alamadık. Her ne kadar şu an yasal süreçten ötürü Türkiye'den Türkiye içerisindeki otellere rezervasyon yapamasak da Yurt dışı otel aramalarınızda kullanabileceğiniz en basit uygulama diyebiliriz aslında. Türkçe dil destekli bu sitede otellere ait kullanıcı yorumlarına, fotoğraflarına ve otel özelliklerine ulaşabiliyorsunuz. Beğendiğiniz otele istediğiniz gün ve tarihte rezervasyon yapabiliyorsunuz. Üye olduğunuz taktirde de size özel fiyat fırsatları da karşınıza çıkabiliyor.






2- Expedia.com



otel arama siteleri - expedia - hotels.com - seyahat önerileri


Aslında Expedia.com için dünya üzerinde en çok tercih edilen otel arama sitesi diyebiliriz. Hatta sadece otel aramak değil, uçak biletinden tutun araç kiralamaya kadar seyahatinizle ilgili tüm hizmetlere tek site üzerinden çözüm sunan oldukça kapsamlı bir uygulama diyebiliriz. Bir diğer büyük otel arama sitesi Hotels.com'u da bünyelerine katarak bu işte oldukça ileri seviyeye ulaştıklarını söyleyebiliriz. Yine bu uygulamada da otel hakkında kapsamlı bilgilere ve kullanıcı yorumlarına ulaşabiliyor online olarak rezervasyon yapabiliyorsunuz. 



3- Agoda.com


otel arama siteleri - agoda.com - seyahat önerileri



Agoda.com diğer otel arama siteleri gibi otel, uçak bileti ve ulaşım imkanları konusunda detaylı hizmetler sunuyor. Özellikle belli lokasyonlara (Asya ülkeleri gibi) diğer sitelere nazaran daha uygun fiyatlı teklifler sunabiliyormuş. Kazandırdığı puanlarla ücretsiz konaklama imkanı sunduğu için bu özelliğiyle oldukça cezbedici gibi duruyor. 



4- TripAdvisor.com


otel arama siteleri - tripadvisor - seyahat önerileri


Tripadvisor.com üzerinden direk olarak rezervasyon yapamasanız da diğer firmaların verdiği fiyat tekliflerini görebiliyor o sitelere yönlendirilerek rezervasyon yapabiliyorsunuz. Bizce bu sitenin en faydalı yanı; oteller, restoranlar ve popüler lokasyonlar ile ilgili değerlendirme ve yorumlara göz atabiliyor olmak. Örnek vermek gerekirse; gideceğiniz lokasyonda nerede kalınır, nereler gezebilir ve nerede yemek yenir gibi bir çok konuda rehberlik yapabiliyor.


5- Trivago.com.tr

otel arama siteleri - trivago - seyahat önerileri

Trivago reklamlarıyla bilinç altınıza yerleşmiştir diye tahmin ediyoruz :) Özellikle son dönemde ülkemizde oldukça tanındı. Trivago aradığınız otel için en uygun fiyatı veren siteyi buluyor daha sonra dilerseniz satın almak için sizi o siteye yönlendiriyor.


6- Skyscanner 

otel arama siteleri - skyscanner - seyahat önerileri


Bizim seyahat araştırmalarımızda kullandığımız bize göre en kullanışlı site Skyscanner diyebiliriz. Biz genellikle uçak bileti araştırmaları için kullansak da otel bulmak için de oldukça kullanışlı bir site. Skyscanner internet üzerinden araştırmalar yaparak size farklı fiyat alternatifleri sunuyor ve fiyatını beğendiğiniz siteye sizi yönlendirerek rezervasyon yapmanızı sağlıyor. Araç kiralama ve havalimanı transferi gibi hizmetlere de ulaşabiliyorsunuz.

1 yorum:

  1. BAZİ İLLERDE GÖRDÜĞÜM GÜZEL OTELLER
    İSTANBUL – NABU OTEL
    ANKARA – HOTEL İÇKALE
    İZMİR – BLANCE HOTEL
    ADANA- SAYDAM OTEL
    BURSA-HEYBELİ OTEL
    ANTALYA-ÖZKAYMAK OTEL

    YanıtlaSil