Mil kazandıran kredi kartları






Merhaba arkadaşlar. Tahmin edersiniz ki bir keşif blogu olarak sürekli geziyor, harcamalar yapıyor ve sehayat ediyoruz. Dedik ki; madem bu kadar harcama yapıyoruz neden bunların karşılığında mil kazanıp seyahatlerimizi bedavaya getirmeyelim? Biliyorsunuz ki bazen sadece seyahatlerimizi değil tüm tatilimizi bile puan ve millerimizle bedavaya getirebiliyoruz. Kendimiz için araştırdık sizin için en net ve anlaşılır haliyle yazıyoruz. İşte mil kazandıran kredi kartları;



Maximiles (İş Bankası)

mil kazandıran kredi kartları - maximiles - işbankası  - seyahat - mil

Bizim de şu an kullandığımız kart olduğu için Maximiles ile başlamak istedik. Açıkcası biz az mil kazandırdığı için yakında değiştirmeyi planlıyoruz.

Maximum puanlarınızı 1'er 1 olarak Maximile çevirebiliyorsunuz.
Örneğin; 1 Maksipuan = 1 Maximil.
Dilediğiniz uçuş firmasından bilet alabiliyorsunuz.
Örneğin; 500 Maximil ile 500 TL'lik bir bilet alabiliyorsunuz.
Alışverişlerinizden de Maximil kazanıp biriktirebiliyorsunuz.
200 TL'lik alışverişinize 1 Maximil veriyor.

Adios (Yapı Kredi)


mil kazandıran kredi kartları - adios - yapı kredi  - seyahat - mil


Adios'un alışverişlerinizden getirisi nedir açıkcası hiçbir kaynakta ulaşamadık.. Ama bir kaç yerden yaptığımız araştırmalar sonucu Mil kazanıp o millerle uçuş yapmanız için epeyce bir harcama yapmanız gerekiyormuş. Örneklere batığımızda 1000 TL'lik bir yurtdışı bileti için 100.000 küsür mil gerekiyormuş düşünün. Bu sebeple de kimse bu kartı önermiyor. 







Pegasus (Ing Bank)


mil kazandıran kredi kartları - pegasus - ing bank  - seyahat - mil



Pegasus kart ile kazandığınız milleri sadece Pegasus'tan bilet alarak kullanabiliyorsunuz. Eğer ki seyahatlerinizde sık sık Pegasus Hava Yollarını kullanıyorsanız Pegasus Kart sizin için avantajlı olacaktır. Mesela Pegasus'tan bir bilet aldınız diyelim bunun %2 si kadar puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız 1 Milin karşılığı ise 1 TL. 






Wings (Akbank)



mil kazandıran kredi kartları - wings - akbank  - seyahat - mil



Wings kart yurtdışı seyahati yapanları için oldukça avantajlı bir kart. Örneğin 1,5 TL'lik bir alışverişinizin karşılığında normalde 1 TL alırken, yurtdışı harcamalarınızda %25 daha fazla mil kazanabiliyorsunuz. Wings kartta biriken milleriniz ile dilediğiniz havayolu şirketinden bilet alabiliyorsunuz. Çoğu bankada olduğu gibi bu kartta da biriken puanlarınızı millere çevirebiliyorsunuz.




Miles & Smiles (Garanti)


mil kazandıran kredi kartları - miles & smiles - garanti bankası  - seyahat - mil



Garanti Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle çıkarılan Miles&Smiles bizim gözümüzde mil biriktiren en iyi kartlardan biri. Biriktirdiğiniz millerle Türk Hava Yolları ile birlikte Star Alliance üyesi 20'ye yakın hava yollarıyla bedavaya uçabiliyorsunuz. Anlaşmalı bir çok alışveriş noktalarında değişken olarak oldukça yüksek oranlarda miller kazanabiliyorsunuz. Ortalama olarak 1 TL karşılığında 0,50 Mil'den başlayarak 1,5 Mile kadar kazanç sağlayabiliyorsunuz. Türkiye'de anlaşmalı kurum açısından oldukça yaygın olan Miles & Smiles mil kazanmak için oldukça avantajlı bir kart. 




Milplus (Vakıfbank & World )


mil kazandıran kredi kartları - milplus - world kart - vakıfbank - yapı kredi  - seyahat - mil


Vakıfbank'ın World özelliği taşıyan MilPlus kartıyla yaptığınız harcamalar karşılığında biriken millerinizle havayolu kısıtlaması olmaksızın uçak bileti alabiliyor aynı zamanda otellerde rezervasyon da yaptırabiliyorsunuz. MilPlus kartla kazandığınız puanlar uçak bileti alırken 3 ile çarpılıyor. Aynı zamanda MilPlus kartınızı otel ve tur harcamalarınızda kullanabilir, kullanırken de 2 kat değerli harcayabilirsiniz. 




Tüm bu kartlar anlaşmalı olduğu kurumlarda alışveriş yaptığınızda farklı avantajlar sağlayabiliyor. 

4 yorum:

  1. Merhaba, Başarılı bir çalışma olmuş.

    Farklı birkaç kartın da oldugu bir calismam var benimde.

    faydalı olabilir kullanıcılar için

    http://www.cengizselcuk.com/bedava-uc/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. Elinize sağlık 👍

      Sil
  2. Garanti bankası sms ile kredi mi arıyorsunuz? Tıklayın: garanti bankası sms ile kredi

    YanıtlaSil
  3. İNG Bank sms ile kredi mi arıyorsunuz? Tıklayın: ing bank sms ile kredi

    YanıtlaSil