Buçukları size de sevdirecek mekân "bibuçuk"

Hadi itiraf edelim; Anadolu yakasındaki birçok insan bibuçuk 'u tanıyor ama her ne kadar geç kalsak da biz de sonunda tanımış olduk. Kadıköy şubelerini yeni açan bibuçuk 'a bizim neyimiz eksik diyerek biz de konuk olup meşhur lezzetlerini denedik.


bibucuk kadikoy-bibucuk suadiye-bibucuk atasehir-bibucuk atasehir-bibucuk caddesbostan




Biz aslında buçukları çok severiz. Bu sebepten olsa gerek Bibuçuk markası bize çok sıcak ve samimi geldi. Kadıköy 'lülere ve Anadolu yakasındaki insanlara da öyle gelmiş olsa gerek ki yeni açılmasına rağmen oldukça ilgi gören bir mekân.


bibucuk kadikoy-bibucuk suadiye-bibucuk atasehir-bibucuk atasehir-bibucuk caddesbostan

Mekân konseptlerine biz gibi gençlerin bayılacağını dünüşüyoruz. Bibuçuk mekânın her noktasında ayrı ve yaratıcı tasarımlar kullanılmış ve herkesin keyif alabileceği köşeler mevcut. Havadar olsun derseniz mekanın önünde, insanlarla iç içe olmak isterseniz tam ortada veya ben yalnız takılayım kimse bana dokunmasın kardeşim derseniz bar 'da ya da üst katta balkon kısmında keyifli zaman geçirebilirsiniz.


bibucuk kadikoy-bibucuk suadiye-bibucuk atasehir-bibucuk atasehir-bibucuk caddesbostan-kokteyl bar-kadikoy barlar

Şimdi sıra lezzetlerde.. Öncelikle şunu söyleyelim ki oldukça geniş, lezzetli ve eğlenceli menüleri var seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. (bkz. Biz) Menüyü süzdük, inceledik en nihayetinde 2 kişilik Tıka Basa menüsünü denemek istedik. Bibuçuk 'a ilk gittiğinizde kesinlikle söylemeniz gereken menü budur. Çünkü içinde yok yok. Kanat, soğan halkası, parmak patates,mozarella sticks, çıtır tavuk, çıtır hot balls, köfte, sosis ve pam tapas ile donatılmış tam bir doyurucu menü. Kanat, köfte, çıtır hot balls ve çıtır tavukları kendi yapımı lezzetleri ve hepsi birbirinde lezzetli. Samimi konuşalım tabakta hiçbirşey bırakmadık :) 2 Kişilik servis edilen Tıka Basa menüsü; 49,50 TL.


bibucuk tıkabasa- tıkabasa-bibucuk kadikoy-bibucuk suadiye-bibucuk atasehir-bibucuk atasehir-bibucuk caddesbostan



Sonra menüde bir baktık ki yarım metrelik bir sosis var. Metrelik adanalar kebaplar yenir de bu sosis yenmez mi. Durur muyuz? hemen bunu da denedik. Zaten Tıka Basa menüsünde de tadına baktığımız dana sosise bayılmıştık bununla birlikte de lezzet tavana çıkardık. Yarım metrelik bu dana sosis 2 kişilik ve fiyatı; 44 TL.



yarım metre sosis-bibucuk sosis-bibucuk kadikoy-bibucuk suadiye-bibucuk atasehir-bibucuk atasehir-bibucuk caddesbostan

Kadıköy 'lülerin çok sevdiği mekân diye söylemiştik size. Sevmelerinde ki sebep her damağa her kişiye özel illaki bir lezzet var burada. Mesela bizim gibi bir burger severseniz tam da size uygun özel bir burgerları var. "bibuçuk Burger" Füme et, karamelize soğan ve cheddarla hazırlanmış parmak yedirtecek lezzette bir burger. Zaten görüntüsü ağzınızın suyunu akıtacak o yüzden daha fazla uzatarak gözlerinizi yormayalım :)


bibucuk burger-hamburger-burger-kadıkoy burger-bibucuk kadikoy-bibucuk suadiye-bibucuk atasehir-bibucuk atasehir-bibucuk caddesbostan

Tamam tamam yazının sonuna geldiniz, sabırla okunuz tebrikler size. Bir kokteyli hakettiniz. Hadi sizi bar kısmına alalım. 


kokteyl bar-kadikoy barlar-bibucuk bar-cilekli frozen margarita-cilekli margarita-bibucuk kadikoy-bibucuk suadiye-bibucuk atasehir-bibucuk atasehir-bibucuk caddesbostan


Bibuçuk menüsünde geniş şeklide dünya biraları ve oldukça fazla yerli ve yabancı şaraplara yer vermiş. Aynı zamanda tabii ki çeşitli kokteylleri de var. Bu yazımızı okuduğunuz için bizim size önerimiz kendinize bir Çilekli Frozen Margarita ısmarlamanız ;) 



Adres: Caferağa Mahallesi,
           General Asım Gündüz Caddesi,
           No:86/1-B
           Kadıköy / İST.
           Tel: 216 3306600

2 yorum:

  1. Açıkçası mekana doğru yol alırken aklımdan geçenler klasik ocakbaşı tarzı, ızgara, kebap vs. kokuları altında, bir yandan türkü dinlerken diğer yandan yemeğini yiyen misafirleriyle bizi karşılayacağını zannetmiştim. Fakat daha kapısında farkını hissettirdi. Hayatımda ilk defa cıstak cıstak müzik eşliğinde kanat yedim. Dolayısıyla mekan ağırlıklı olarak gençleri misafir ediyor. Ben beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ekolmeslek Beğenmenize sevindik. Afiyet olsun :)

      Sil