İstanbul'da deniz tadında havuz keyfi "Nossa Costa"


Koşturma, iş güç derken bazen biz de sizler gibi İstanbul' dan kaçamıyoruz. E insanız, bu koca kentin yorgunluğunu bazen bünyemiz kaldırmıyor ve bir kaçamak yapmak istiyoruz haliyle... Biz de kısa bir tatil kıvamında kaçamak yaparak İstanbul' un en iyi havuzlarından birine sahip Nosta Costa' nın havuzuna kendimizi attık.


nossa costa, havuz, atakoy marina, atakoy marina havuz


Yonca' nın bana doğum günü sürprizi olarak hazırladığı bu ufak tatil kısacık bir gün olmasına rağmen inanılmaz iyi geldi. Düşünsenize sevdiğinizle birlikte koca denizin ortasında bir havuzda tatil havasında bir keyif yapıyorsunuz.. Tüm stres ve yorgunluğumu alan bir sürpriz oldu. Nossa Costa aslında restoranıyla meşhur olmasına karşın bir o kadar da havuzuyla da meşhur. Az önce dediğimiz gibi Ataköy Marina içerisinde denizin tam ortasında tam bir tatil cenneti gibi..


nossa costa, havuz, atakoy marina, atakoy marina havuz

Havuz keyfi yaparken de tatil havasına tam girip bi koktely içmezsek de olmaz tabii. Nossa Costa Havuz barında hazırlanan kokteyller her ne kadar fiyat anlamında biraz tuzlu da olsa lezzetli ve keyfe keyif katıyor. 


nossa costa, havuz, atakoy marina, atakoy marina havuz

İstanbul'da havuza nereye gitsek diye tırım tırım arananlar için Nossa Costa hiç düşünülmeden gidilebilecek mekanlardan birisi. En güzel yanlarından birisi de havuza dam'sız giremiyorsunuz. Bu da çiftler ve aileler için bulunmaz bir nimet. Sağda solda ipsiz sapsızla uğraşmanıza gerek kalmıyor :)

Düşündük de; hazır böyle havuz keyfiyle tatil havasında keşiflere start vermişken yakın bir zamanda otel keşifleri ve destinasyon keşifleri de peşinden gelir mi dersiniz? Bakalım... neden olmasın ;)

Nossa Costa Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato 

Adres; Zeytinlik Mahallesi,
            Sahil Yolu Ataköy Marina,
            Bakırköy / İstanbul
            Tel: 212 5601717

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder