İstanbul'da orjinal Belçika Wafflecısı; Mr.Burry Waffles&More

Nişantaşı'nın ara sokaklarında gizli İstanbul'un en iyi wafflecısı Mr.Burry Waffles & More 'u ve eşsiz wafflelarını anlatacağız bu yazımızda. İstanbul'un en iyi wafflecısı diyoruz çünkü gerçek anlamda bu zamana kadar yediğimiz en iyi ve en orjinal waffle'ı burası sundu bize. 


mr burry waffles more



     Şirin, mütevazi aynı zamanda şık tasarlanmış butik bir waffle
ve krep dükkanı diyebiliriz buraya. Kapıdan ilk girdiğinizde

mekânın isim babası Burhan karşılıyor sizi. Duyduğumuz kadarıyla bu mekan ismini Burhan'dan ilham alarak Mr.Burry şeklinde koymuş. Mekânı ziyaret ettiğinizde Burhan'la birebir tanışırsınız artık biz anlatmayalım. :)  Mr.Burry butik bi işletme olduğundan iç ve dışarıda 4-5 masaya sahip şirin bir yer. Tüm üretimi oturup siparişinizi verdiğinizde izleyebiliyorsunuz.  Böyle işletmeleri seviyoruz çünkü hijyen konusuna ne kadar önem verdiklerini az çok görebiliyoruz. Mekân sahibi waffle'ı eldivenleriyle hazırladığı için de temizlik konusunda ayrı bir güven veriyor insana.


mr burry waffles more




    Daha öncesinde birçok yerde pankek'le hazırlanmış wafflelar denedik. Başarılı bulduğumuz yerler de oldu tabi. Ama bilmeniz gerekir ki waffle'ın orjinali, ağa babası burada deneyimlediğimiz sizlerle waffle yani Belçika waffle'ıdır. Hani şu kare kare delikli gibi olan yani. Burayı özel kılan unsurlardan biri Waffle hamurlarını günlük olarak hazırlamaları ki bu da çok önemli. Hamuru piştiğinde kuru kuru tadına baktık o haliyle bile bayıldık. Ki öyle tercih eden müşteriler bile var. Dışı hafif çıtır içerisi yumuşacık çok muntazam bi lezzet kıvamı var. Meyveleri taze taze hemen o an kesiliyor. 
   



mr burry waffles more



     Bu mekanın wafflelarını özel kılan en önemli unsur kullandıkları belçika çikolataları. Emin olun çikolatadan anlıyorsanız yerken çikolatanın o haz veren orjinal tadını alacaksınız. Belçika çikolatasının lezzeti bu waffle'ı daha lezzetli hale getirmiş. Mekân sahibinin önerisi waffle'ınıza fazla malzeme koydurmamaktan yana. Ki biz de buna katılıyoruz. Yukarıdaki fotoğrafımızda da göreceğiniz üzere sadece muz ve çilek dahi yeterli oluyor. Üzerindeki belçika çikolatası, fındık veya fıstık taneleri de damağınızı reklendirecek güzel tercihler olabilir. 



mr burry waffles more


     Mr. Burry'de waffle dışında pankek, krep ve atıştırmalık aperatif ürünler de tadabilirsiniz. Mekân sahibi tek başına bu lezzetleri ürettiğinden dolayı sadece pazar günleri kendisine mola olması için dükkanı kapatıyor. Diğer günler hizmetinizde. 


mr burry waffles more


Mr.Burry Waffles & More Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato 


Adres:Teşvikiye Mahallesi,
           Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak, No: 25/B 
           Şişli / İST.
           Tel : 0212 2193949


1 yorum:

  1. Steroid kullanımı her geçen gün artış gösterirken steroidler hakkında bilgi veren kaynaklara ihtiyaç da hızlı bir biçimde yükseliyor. Bu doğrultuda sitemiz steroidlerin bilinçsiz bir biçimde kullanımı sonrasında ortaya çıkabilecek olan sorunları çok iyi bildiği için elinden geldiğince sporculara en iyi şekilde steroid kullanımı hakkında bilgi vermeyi amaçlıyor. Sitemize giriş yapan kişiler rahatlıkla sitemizin içerisinde istedikleri ürünü incelemeye alabilirken ihtiyaçlarına göre elde edebilecekleri en iyi kürleri de görüntülüyorlar. Bu sayede sporlarının yanında çok iyi bir kür ve araştırma ile birlikte steroid kullanımı olması gerektiği gibi gerçekleşiyor. Bu işlemler sonrasında gelişim süreci de rahatlıkla takip edilebiliyor.

    Kaynak :

    Yağ Yakıcı İlaçlar
    Spor Yapmadan Zayıflama
    Definasyon Kürleri Steroid
    Clenbuterol Zayıflama
    Steroid
    Steroid Satın Al
    Steroid Fiyatları

    YanıtlaSil