Tekirdağ'a gidip, meşhur köftecisi Özcanlar Köfte'ye uğramadan olmaz!

     Daha öncesinde uğradığım ve beğendiğim Tekirdağ'ın en çok ziyaret edilen meşhur köftecisi Özcanlar Köfte'yi yolum tekrar Tekirdağ'a düşmüşken ziyaret edip hem köftelerini tekrar yemek hem de görsellerini alıp sizlerle paylaşmak istedim.

ozcanlar-kofte-tekirdag

     

     Özcanlar Köfte'nin başta Tekirdağ olmak üzere İstanbul'da şubeleri bulunmaktadır. Tekirdağ'a gidemeyenler için bir İstanbul'lu olarak burada da köftelerini deneme şanları olduğunu söylemek isterim. Ama yaygın olarak Tekirdağ'da bulunan şubeleri rağbet gördüğü ortada. 


ozcanlar-kofte-tekirdag

  
   Köfteleri fabrikasyon usulu üretilip pişirilmiş olsa da fabrikasyon ürünlere göre bence gayet lezzetli. Özcanlar Köfte'nin Tekirdağ Sahil şubesini ziyaret ettiğimde mekanın kalabalığını görünce ürünlerinin çok tercih edildiğini gözlerimle görmüş oldum. Köfteleri açıkcası fabrikasyon olmasına rağmen lezzeti çok iyi tutturulmuş. Tekirdağ köftelerinin altına patlıcan ezmesi yatağı hazırlayarak sundukları Süleymanpaşa Köfteleri de Tekirdağ Köftesine farklı bir yorum getirmiş. Patlıcan ezmesinin hafif acımtırak tadı ile köftenin uyumu damak tadı açısından güzel bir renk geçişi olmuş. 

ozcanlar-kofte-tekirdag

     

     Personel sayıları talebe göre ayarlanmış olduğundan sizi bekletmeden çok hızlı hizmet verebiliyorlar. Personellerinin de bu markaya kattığı kalite gözle görülüyor. Son olarak fiyat kısmına gelirsek açıkcası fiyatları beni çok şaşırttı. Bu kadar rağbet gören bir mekana göre, lezzetine göre, personellerinin ilgisine göre fiyatları çok çok uygun. İstanbul'da sıradan bir yerde yediğiniz porsiyon köfte fiyatına bu popüler mekanda leziz köfteler yiyebiliyorsunuz. 


ozcanlar-kofte-tekirdag

     

     Deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.



Adres: Atatürk Bulvarı,
            Liman karşısı No:68
            TEKİRDAĞ
            Tel: 0282 2634088




     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder