GurmeFest’in 2018 Teması “Mutlu Masalar”


Tureks Uluslararası Fuarcılık organizatörlüğünde ve Kayalar Mutfak ana mutfak sponsorluğundagerçekleşecek 2. Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali GurmeFest İstanbul 2018 teması “Mutlu Masalar”


gurmefest 2018-gurmefest istanbul-event garden-yeickesfet

“Yemek yemek’- tabii paylaşıldıkça çoğalan bir keyif. “


Şehir yaşamının oluşturduğu stres ve gerginliğe karşı sevdiklerimizle paylaştığımız bir yemek masası, bizleri negatif ruh hallerimizden uzaklaştırıyor, bol kahkahalı mutlu sofralara dönüştürüyor. Birlikte yemek yenen uzun masalarda iletişim kuruyor, paylaşımlarımızı arttırıyor ve mutlu sofraları deneyimliyoruz.

GurmeFest İstanbul ise bu unutulmaz yemek masalarını festival alanına taşıyor. Festival ziyaretçileri Mutlu Masa’da yemek yerken sosyalleşiyor, GurmeFest arkadaşlıklarının tadını çıkarıyor.

Mutlu Masalar farklı kimlikleri lezzet, müzik ve eğlence ile bir araya getiriyor, bireysellikleri ortadan kaldırıp “birlikte tatmanın” yaşattığı hazzı sunuyor.


gurmefest 2018-gurmefest istanbul-event garden-yeickesfet

Çok Yönlü Festival; GurmeFest İstanbul!


Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da GurmeFest lezzet, müzik ve eğlenceyi Sarıyer’in eşsiz doğasında bir araya getiriyor.

Festival ziyaretçileri şehrin koşuşturmasından uzakta geçirecekleri 3 gün boyunca doğanın bir parçası olmanın keyfini çıkarırken gurme lezzetleri tatma deneyimini yaşayacak, usta şeflerin mutfak atölyelerinde yer alacak. Ziyaretçiler gastronomi deneyimlerinin yanı sıra açık hava etkinlikleri ile her anın tadını çıkarabildikleri dolu dolu 3 gün geçirecek.

Medya&Basın sponsorluğunu Karnaval Radyo, Digitürk ve Favori Lezzetler’in üstlendiği ve destekçileri arasında Sarıyer Belediyesi ile Gastronomi Turizm Derneği’nin yer aldığı GurmeFest İstanbul, 2. yılında da geçtiğimiz yıl olduğu gibi birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor.


gurmefest 2018-gurmefest istanbul-event garden-yeickesfet

Workshop ve Atölyeler ile Gastronomi!


GurmeFest 2018’de lezzet markalarının yanı sıra önemli mutfak akademilerinin usta şefleri festival boyunca çeşitli workshoplarla ile yer alacak. Bu yıl da Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin Gastronomi Bölümü öğrencileri Gastroshowlar, söyleşiler, workshoplar, etkinlikler ve bir birinden gurme lezzetler ile GurmeFest’18 de yer almaya hazırlanıyor.

Gastronomi ilgilileri bu yıl da festival boyunca uzman konuk, akademisyenler ve usta şeflerin liderliğinde söyleyişi, panel ve demonstrasyonlara katılım sağlayarak sektörün en önemli isimlerinin yer aldığı atölyelere katılım şansı elde edecekler. 

GurmeFest İstanbul biletleri Mobilet’te.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder