Moda'nın en tatlı durağı: "Kup'la Moda"

kupla-moda-kupla-kadikoy-anadolu-yakasi-cikolata-anadolu-yakasi-mekanlar-kadiköy-mekanlar-moda-mekanlar     Anadolu yakasında birbirinden güzel mekanlar mevcut. Hele ki Kadıköy ve Moda'nın ara sokaklarında bilmediğimiz o kadar çok lezzet var ki, keşfetmekle bitmez. Kup'la da bu güzel mekanlarda sadece biri. Lezzetlerini kup'lamak için Kup'la Moda şubesindeyiz.


kupla-moda,kupla-kadikoy-anadolu-yakasi-cikolata-anadolu-yakasi-mekanlar-kadikoy-mekanlar-moda-mekanlarSamimi şirin bir mekana dünya kadar lezzeti sığdırmış Kup'la. Siz alt katında lezzetlerini denerken, üst katlarında denediğiniz lezzetler itinayla üretiliyor. Ürünlerinde kullandıkları belçika çikolatası burayı leziz ve kaliteli kılan en önemli detaylardan olsa gerek. Ki belçika çikolatasının farkını bilirsiniz. Lezzetleri kadar ürünlerine verdikleri isimler ve masaların üzerinde göreceğiniz karikatür kitapları da burayı keyifli hale gitiren diğer detaylar. Menülerindeki lezzetler arasından seçip yapmak zor. Bize kalsa hepsini yiyebiliriz. :) Mekan sahiplerinin tavsiyesi üzere "Kara Murat Benim" kuplarını denedik. Beklentimizin oldukça üstünde bir lezzetle karşılaştık. 

                          kupla-moda,kupla-kadikoy-anadolu-yakasi-cikolata-anadolu-yakasi-mekanlar-kadikoy-mekanlar-moda-mekanlar

Yazımızın en başında söylediğimiz gibi belçika çikolataları bu kupun en leziz detayı.. Bu enfes çikolataya eşlik eden çilekleri ve dondurulmuş çikolata içerisindeki muzları herhalde çikolata yanına gidecek en iyi lezzetlerdir diye düşünüyoruz. Tam meyve ve çikolatadan kaşıklarken kaşığınıza gelen bisküvi parçacıkları da damağınızda ayrı bir ahenk yaratıyor. Çikolatanın en iyi dostu çilek ve muz gerçek bir belçika çikolatasıyla buluşunca daha bir dayanılmaz hal alıyormuş onu anladık. Özellikle denememizi istedikleri dondurmalarını da atlamak isteriz. Keza dondurmaları da kupları kadar başarılı ve ön planda tutulması gereken lezzetlerinden. Söylediklerine göre dondurmalarını gerçek meyveler ile tatlandırıp renklendiriyorlarmış. Denedikten sonra da aradaki kalite farkını gayet iyi anlayabiliyorsunuz. Dondurmaları gerçekten başarılı. Özellikle limon ve bitter çikolatalı dondurmaları benim favoriz. Limon ve bitter çikolata tadını yapay olarak değil buram buram hissettik.  Son zamanlarda yediğimiz en iyi çikolata ve dondurma ürünlerini burada bulduk diyebiliriz. 

Kup'la Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato 

Adres; Caferağa Mahallesi,             Moda Caddesi, No:148/A             Kadıköy / İST.

     


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder